Vogelwering

Bent u opzoek naar een deskundige dakdekker voor het verhelpen van vogeloverlast op uw dak? Daktotaal Nederland is gespecialiseerd in het plaatsen van diervriendelijke vogelwering. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.
 
  • Gecertificeerde dakdekkers
  • Gratis dakinspectie t.w.v. € 69,-
  • 10 jaar garantie
Offerte aanvragen

Bel Joeri op 085 401 2544

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Vogelwerende dakvoetprofielen

Vogels die een nestje bouwen in uw dak, het klinkt leuker dan dat het is. Nestelende vogels in uw dak kunnen namelijk voor veel overlast zorgen en uw dak beschadigen. Het isolatiemateriaal in uw dak wordt aangetast, uw gootsteen raakt verstopt of u heeft geluidsoverlast. Als de schoorsteen als onderkomen wordt benut, kan er zelfs een schoorsteenbrand ontstaan. Zo zijn er nog meer nadelige gevolgen te bedenken van nestelende vogels in uw dak. Daktotaal Nederland kan u helpen nestelende vogels te voorkomen met behulp van vogelwerende dakvoet profielen.

Veelgestelde vragen

Vogelwerende dakvoetprofielen zijn complete systemen die onder uw dakpannen worden gelegd. Het voorkomt dat vogels nog toegang hebben tot uw dak. Vogelwerende dakvoetprofielen bieden ook nog eens het voordeel dat ze opspattend water tegengaan. Uw dak wordt op die manier extra beschermd tegen vochtschade.

Er zijn verschillende soorten vogelwerende dakvoetprofielen. Bij Daktotaal Nederland werken we alleen met de nieuwste en beste materialen. U kunt rekenen op hoge kwaliteit dakvoetprofielen die lang meegaan en goed tegen extreme weersomstandigheden kunnen. We zorgen daarnaast voor een mooie aansluiting tussen de dakpannen en de dakgoot.