Bitumen dakrenovatie

Bent u opzoek naar een deskundige dakdekker voor het renoveren van uw dak? Daktotaal Nederland is gespecialiseerd in het renoveren en repareren uw dak. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.
 
  • Gecertificeerde dakdekkers
  • Gratis dakinspectie t.w.v. € 69,-
  • 10 jaar garantie
Offerte aanvragen

Bel Joeri op 085 401 2544

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Een mooier huis met een dakrenovatie

Heeft u een koopwoning? Dan wilt u daar natuurlijk een mooi paleisje van maken. Dakrenovatie kan daar onderdeel van uitmaken. Hiermee verhoogt u niet alleen uw woongenot, u kunt er ook energie mee besparen. Een dak gaat niet oneindig mee, op enig moment moet het dak worden vernieuwd. Een pannendak kan wel een levensduur van 100 jaar hebben. Een bitumen dak gaat met goed onderhoud tot 40 jaar mee. Als de dakdekker u adviseert om het dak te laten vernieuwen is dit natuurlijk een prima gelegenheid om woonwensen te laten uitkomen of maatregelen te nemen om de woning energiezuiniger te maken. Dit levert ook een beter energielabel op, waardoor de woning aantrekkelijker is bij verkoop. Een dakrenovatie kan ook aan de orde zijn als het dak door een onvoorziene gebeurtenis forse schade heeft opgelopen.

Veelgestelde vragen

Het dak van uw huis kan flink beschadigd raken door storm of brand. Tijdens een zware storm kunnen dakpannen van het dak waaien of raakt uw bitumen dak beschadigd doordat het dakleer afscheurt en deels naar beneden komt. Ook schade aan dakgoten en schoorstenen komt regelmatig voor. Als een boom omwaait en op uw huis terechtkomt geeft dit ook vaak forse schade aan het dak. Een brand in uw woning, zoals een schoorsteenbrand, kan leiden tot een flink gat in het dak dat uiteraard zo snel mogelijk moet worden hersteld. Als uw dak zwaar beschadigd is dan kan het de moeite lonen om een complete dakrenovatie te laten uitvoeren. Dit is dan tevens een prima gelegenheid om het dak te laten isoleren. En wilde u toch altijd al een mooi groot dakraam of een lichtkoepel dan kan dat ook meteen worden gerealiseerd. Maar bij forse schade aan het dak is herstel natuurlijk prioriteit 1.

Voor een professionele dakrenovatie bieden wij u graag een scherpe offerte aan. Geef bij uw aanvraag voor een prijsopgave zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn. Wilt u het dak laten vernieuwen of is er onderhoud nodig aan de dakgoten? Wilt u een mooi groot dakraam laten plaatsen of heeft u interesse in een fraaie lichtkoepel? Als u schade aan het dak heeft dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Er komt dan indien nodig zo snel mogelijk een dakdekker bij u langs om een noodvoorziening met zeil aan te leggen. Ook als u uw woning wilt verduurzamen met een dakisolatie kunt u hiervoor een kostenopgave aanvragen.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text