Dakgoot renovatie

Bent u opzoek naar een deskundige dakdekker voor het onderhouden, renoveren of vervangen van uw dakgoot? Daktotaal Nederland is gespecialiseerd in het renoveren en repareren van platte en hellende daken. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

  • Gecertificeerde dakdekkers
  • Gratis dakinspectie t.w.v. € 69,-
  • 10 jaar garantie
Offerte aanvragen

Bel Joeri op 085 401 2544

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Onderhoud of vervanging van dakgoten

Dakgoten zorgen ervoor dat hemelwater op een prettige manier wordt afgevoerd. Het water stroomt van het dak af en loopt vervolgens via de regenpijpen de grond in. Of in uw regenton, dat kan natuurlijk ook. Als de dakgoten beschadigd zijn dan kan het gebeuren dat u een gratis douche krijgt als u uw huis uit stapt. Dat is natuurlijk geen prettige ervaring. Als u merkt dat de dakgoten lekken is het dn ook raadzaam om zo snel mogelijk ons dakdekkersbedrijf in te schakelen. Soms kan een dakgoot worden gerepareerd, soms moet hij worden vervangen. Dit is ook het geval als vogels schade aan de dakgoten hebben veroorzaakt. Sommige vogels, zoals spreeuwen en mussen, nestelen graag onder de dakgoot. Hun uitwerpselen kunnen schade geven aan kunststof dakgoten. Hier is overigens wel een oplossing voor in de vorm van vogelwering. Hier kan uw dakdekker uiteraard ook voor zorgen.
 

Veelgestelde vragen

Bij een zware storm kan het gebeuren dat de dakgoten losraken en soms zelfs naar beneden komen. Als een stuk dakgoot afbreekt heeft dat uiteraard directe gevolgen. Het water dat van het dak stroomt klettert naar beneden in plaats van dat het netjes via de regenpijpen wordt afgevoerd. Het is dan ook belangrijk om uw dakgoten in zo’n geval zo snel mogelijk te laten herstellen. Als u veel overlast heeft van vogels dan kan de dakdekker speciale platen in de dakgoot monteren. Die maken het voor vogels onmogelijk om in de dakgoot rond te lopen of er hun nest te bouwen. Als u daarnaast ook de schoorsteen laat voorzien van vogelwering zal de overlast van vogels flink afnemen.

U kunt een afspraak maken voor een gratis dakinspectie. Als de dakdekker tijdens deze inspectie constateert dat er onderhoud aan uw dakgoten nodig is dan zal hij u daarover informeren. Vaak kan dan ook meteen een prijsindicatie worden gegeven. Als u zelf ontdekt dat er schade is dan kunt u een offerte aanvragen voor het vervangen of repareren van de dakgoten. U ontvangt van ons dakdekkersbedrijf zo snel mogelijk een reactie. Na het vernieuwen van de dakgoten kunnen deze weer tientallen jaren dienst doen. Als uw dakgoot met spoed moet worden hersteld, bijvoorbeeld omdat u stormschade heeft, dan kunt u de spoedservice van ons dakdekkersbedrijf bellen. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, ook op feestdagen. Bij het vernieuwen van dakgoten kunnen indien nodig ook regenpijpen worden vervangen.